2024.04.25, Csütörtök
TeSzedd! – a szolnoki Tisza-parton is
Illusztráció: pixabay.com

TeSzedd! – a szolnoki Tisza-parton is

kormanyhivatal.hu

2022.05.10. 08:27

Az összegyűjtött szemét nagy része műanyag flakon és cigarettacsikk volt, de akadt, ahol hátizsákot és fél pár cipőt találtak.

Hirdetés

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal munkatársai idén is csatlakoztak a TeSzedd! Önkéntesen a Tiszta Magyarországért akcióhoz - olvasható a kormányhivatal weboldalán.

 

Szolnokon a város egyik legszebb helyén, a Tisza-parton gyűjtötték össze a mások által eldobált szemetet a kormányhivatal munkatársai.

 

Természetesen a Járási Hivatalokban dolgozó kollégák is csatlakoztak a megmozduláshoz, így közel egy tucat helyszínen végeztek a kormányhivatal munkatársai önkéntes munkát.  Az összegyűjtött szemét nagy része műanyag flakon és cigarettacsikk volt, de akadt, ahol hátizsákot és fél pár cipőt találtak. A megtisztított utak, terek, folyópart után halomba álltak a teli szemeteszsákok.

 

Hazánk legnagyobb önkéntes mozgalmát idén immár tizedik alkalommal szervezték meg.  A szemétgyűjtési akció során szerte az országban „nagytakarítanak” a TeSzedd! önkéntesei. Azért szervezik meg ezt a mozgalmat évről-évre, hogy közösen megtisztítsuk szűkebb-tágabb környezetünket.

Helyi hírekJász-Nagykun-Szolnok KormányhivatalTeSzedd!Tisza-partszemétgyűjtés