2024.04.25, Csütörtök
Megújult a szolnoki Civil Ház
Fotó: info.szolnok.hu

Megújult a szolnoki Civil Ház

info.szolnok.hu

2022.10.09. 10:00

Megújult a Civil Szolgáltató Ház a Baross úton. Ebből az alkalomból tartottak ünnepséget a megszépült épületben, ahol Szalay-Bobrovniczky Vince civil és társadalmi kapcsolatokért felelő helyettes államtitkár mellett dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő és Fejér Andor alpolgármester köszöntötte a meghívottakat. A rendezvény házigazdája Molnár Beáta, az intézmény vezetője volt.

Hirdetés

Idén már a 10. születésnapját ünnepli a Civil Közösségi Szolgáltató Központ, amely az évek alatt számos rendezvény helyszíne, civil közösségek otthona volt. Az itt folyó munka egy olyan szövedékét alakította ki a szolnoki civil szervezeteknek, amelyek rendkívüli mértékben gazdagították ezt a várost – mondta el Szalay-Bobrovniczky Vince - olvasható Szolnok hivatalos honlapján.

A megyében több mint 2200, Szolnokon pedig több mint 500 civil szervezet működik, akik számára igen kedvező pályázati lehetőségek elérhetőek. – emelte ki dr. Kállai Mária, hozzátéve: tevékenységük az élet számos területére kiterjed és kivaló partneri kapcsolat alakult ki velük.

A civil szervezetek komoly tartalommal töltik meg a várost, köszönet nekik ezért! – hangzott el Fejér Andor alpolgármester köszöntőjében, akik Molnár Beáta és a város részéről Szarvák Aranka civil referens munkáját is méltatta.

A most lezárult energetikai korszerűsítésnek köszönhetően költséghatékonyabbá válik a központ működése, az ott dolgozókat és az odalátogatókat pedig a jövőben a korábbinál is színvonalasabb intézmény várja.

Helyi hírek SzolnokCivil Közösségi Szolgáltató KözpontCivil Ház