2024.04.23, Kedd
Elindul a lakossági LED-csereprogram izzóinak kiosztása Szlnokon
Kép: info.szolnok.hu

Elindul a lakossági LED-csereprogram izzóinak kiosztása Szlnokon

info.szolnok.hu

2022.12.11. 10:00

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata és a CYEB Energiamegoldások Kft. lakossági LED-csereprogramot hirdetett a megyeszékhelyen, melynek köszönhetően a szolnoki háztartások teljesen ingyen juthatnak e program által tartós, energiatakarékos izzókhoz.

Hirdetés

A regisztrációs időszak lezárult, a nagyságrendileg 2000 csomag összeállítása megtörtént, így sor kerülhet végre az izzók kiosztására, melyek szállítása és átvétele több ütemben zajlik majd - olvasható Szolnok városi honlapján.

Első körben, akik a napokban e-mail üzenetet kapnak az égőket biztosító cégtől – legyenek különös figyelemmel a spam mappára is -, 2022. december 14-én 8:00 és 16:00, valamint december 16-án 8:00 és 12:00 között tudják átvenni a ledeket a Városházán (földszinti tárgyaló, 18. szoba).

Az átvételhez kérjük, mindenki hozza magával személyi igazolványát és lakcímkártyáját, melyeket az átvételkor be kell mutatni. Amennyiben személyesen nem, csak meghatalmazott útján tudnak elfáradni a hivatalba, abban az esetben a www.ledcsere.hu oldal alján található dokumentumok menüpontból letölthető, tanúk aláírásával ellátott meghatalmazásra lesz szükség, melyek mintapéldányai az átvételi helyen is rendelkezésre állnak majd.

Kérjük, figyeljenek a szabályosan kitöltött nyomtatványra, mert csak azt tudjuk elfogadni, valamint, hogy az égők átvételi elismervényen szereplő darabszámát az átvételkor a helyszínen feltétlen ellenőrizzék, mert utólagos reklamációra nem lesz mód!

Akik nem rendelkeztek internettel, e-mail címmel, számítógépes ismeretekkel, és a regisztráció során kollégáink segítettek az igénylési dokumentáció összeállításában és leadásában, azokat telefonon fogjuk értesíteni az átvétellel kapcsolatosan.  

Felhívjuk szíves figyelmüket, csak azok vehetik át izzóikat a fent megjelölt időpontokban, akik erről értesítést kaptak, hiszen azok név szerint állnak rendelkezésre. A további ütemezésről folyamatos tájékoztatást nyújtunk az érintetteknek.

Helyi hírek Szolnokenergiahatékonyság