2024.04.26, Péntek
Karácsonyi csomagokat vittek minden járásba
Illusztráció, unsplash.com

Karácsonyi csomagokat vittek minden járásba

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

2022.12.28. 12:00

Több tucatnyi ajándékcsomag érkezett Jász-Nagykun-Szolnok megye családjaihoz a kormányhivatal jóvoltából. Az elmúlt hetekben összegyűlt gyermekjátékokat és élelmiszert a járási hivatalok vezetői vitték el rászoruló családokhoz.

Hirdetés

Az előző évekhez hasonlóan idén is megtartotta adventi adománygyűjtését a kormányhivatal - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal december 21-én.

Napokon keresztül érkeztek a munkatársak által felajánlott gyermekjátékok, amelyekhez zöldséget és tartós élelmiszereket vásároltak az összegyűlt pénzadományból. Ezekből, illetve az ajándékba kapott gyümölcsökből csomagokat készítettek, amelyeket a járási hivatalok vezetői a napokba szállítottak ki a megyében élő, leginkább nélkülöző családok otthonába. A csomagokból minden járásba jutott.

Kép: Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal

 

A szülők köszönettel fogadták az ajándékokat, a gyerekek boldogan válogattak a játékok közül. Az adománynak köszönhetően a következő időszak szebbé, könnyebbé válik e családoknak, a gyerekeknek pedig tudnak egy kis meglepetést csempészni a karácsonyfa alá.

Helyi hírek SzolnokJász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalkarácsonykarácsonyi ajándék