2024.03.19, Kedd
Idén két kategóriában is várják az alkotásaikat a Szeretem Szolnokot! pályázatra
Kép: info.szolnok.hu

Idén két kategóriában is várják az alkotásaikat a Szeretem Szolnokot! pályázatra

info.szolnok.hu

2023.04.13. 10:00

Mutasd meg Szolnok szépségeit! Életkortól és lakóhelytől függetlenül várják a tetszőleges technikával készült pályamunkákat, ezúttal két kategóriában.

Hirdetés

Az első kategóriában várják a tetszőleges technikával készült pályázatokat Szolnok szépségeiről. A kategória célja olyan értékes pillanatok megragadása, amelyek bemutatják Szolnok természeti és épített értékeit, változatos rendezvényeit, egy-egy a városhoz kapcsolódó pozitív élményt, valamint alkalmasak arra, hogy erősítsék az itt élők, illetve a turisták városhoz való kötődését - derült ki a Szolnoki városi honlapján megjelent tájékoztatásból.

A második kategóriában ugyanakkor Négy évszak – négy fotó néven, Szolnok jellegzetes ikonikus helyszíneiről, épületeiről, vagy akár rendezvényeiről várnak fotókat fekvő elrendezésben.

Pályázónként 4 fotó 4 különböző évszakról számít egy pályázatnak.

A pályázati anyag beküldési határideje:

2023. május 28.

Pályázati anyag beadása:

I.kategória: A tetszőleges technikával készült, lehetőleg digitálisan beküldhető és bemutatható pályaműveket (maximum 3 db pályázónként) a [email protected]e-mail címre várjuk. (Fotó esetén a felbontás: min. 1024X768, a videó hossza maximum 2 perc)

II. kategória: „Négy évszak – 4 fotó”: Szolnok jellegzetes ikonikus helyszíneiről, épületeiről, rendezvényeiről várunk fotókat fekvő elrendezésben. Hosszanti oldala mentén legalább 2000 pixeles/300 dpi-s legyen. 4 fotó egy pályázatnak felel meg

A pályázat értékelése:

A beérkező pályaműveket háromtagú zsűri értékeli

Közönségszavazás

Közönségszavazáson az I. kategóriába tartozó azon pályamunkák vesznek részt, amelyek digitálisan megjeleníthetők a verseny facebook oldalán.

Közülük a közönségdíjat a közösségi oldalon legtöbb szavazatot kapott pályázat készítője veheti át. A közönség a „Szeretem Szolnokot” facebook oldalon tud szavazni – az ott megadott szabályok alapján - 2023. június 1-én (csütörtök) 12 óra és 2023. június 7-én (szerda) 12 óra között.

A pályázat díjazása:

A két kategóriában a beérkező pályaművek közül a zsűri által legjobbnak ítélt alkotások készítői, illetve a közönségszavazás nyertese értékes ajándékokban részesülnek, melynek felajánlói:

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata
AD Kreatív Stúdió és Digitális Nyomda
Béres Gyógyszergyár Zrt.
Szolnoki Sportcentrum
NHSZ Szolnok
RepTár

Fődíj:100.000 forintos vásárlási utalvány

A közönségszavazás lezárása és a zsűri döntése után az eredmény végleges. A pályázat eredményeiről a pályázók e-mailben vagy telefonon kapnak értesítést.

A díjakat várhatóan 2023. júniusában, a városházán tartandó ünnepségen adjuk át. Az esemény pontos időpontjáról elektronikus úton levélben tájékoztatjuk az érintetteket.

Pályázati feltételek:

  • A II. kategóriában pályázók részvételükkel egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy pályamunkáikat a kategória díjait felajánló AD Kreatív Stúdió és Digitális Nyomda 2024-es naptárában külön térítés nélkül felhasználja.
  • A pályázó telefonos és e-mail-es elérhetőségének megadása, az adatkezelési tájékoztató jóváhagyása.
  • Egy pályázó maximum 3, a Szolnoki évszakok kategóriában 4 pályamunkával pályázhat. 
  • A határidő lejárta után érkező pályázatokat a zsűri nem veszi figyelembe.
  • A résztvevő a pályázati anyag beküldésével automatikusan elfogadja a pályázati feltételeket, és egyben hozzájárul, hogy Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a beküldött pályamunkákat a továbbiakban térítésmentesen felhasználja.
  • A pályázó – e-mailben megküldött linken keresztül elérhető online felületen -hozzájárulását adja adatai kezeléséhez.
Helyi hírek SzolnokSzeretem Szolnokot!pályázat