2023.12.07, Csütörtök
Megújul a Szolnoki Tankerületi Központ hat intézményének elektromos hálózata
Illusztráció, unsplash.com

Megújul a Szolnoki Tankerületi Központ hat intézményének elektromos hálózata

MTI

2023.04.01. 10:00

Megújul a Szolnoki Tankerületi Központ kunszentmártoni járásban találó hat intézményének elektromos hálózata, a beruházás a tervek szerint nyár végéig elkészül - közölte a fenntartó tankerületi központ közleményben az MTI-vel.

Hirdetés

A tájékoztatás szerint a beruházásra több mint 266 millió forintot nyert az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) pályázatán a Szolnoki Tankerületi Központ.

A fejlesztés során megújul, üzembiztossá válik az intézmények elektromos hálózata, új vezetékhálózatot építenek ki. A korszerűsítésnek köszönhetően az intézmények elektromos infrastruktúrája alkalmassá válik a későbbi digitális pedagógiai módszertani fejlesztésekre - közölték.

Korszerűsítés történik a Cserkeszőlői Petőfi Sándor Általános Iskolában, a Kunszentmártoni Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában és négy tiszaföldvári intézményben: a Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégiumban, a Papp Bertalan Ószőlői Általános Iskolában, a Révay György EGYMI, Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégiumban, illetve a Tiszaföldvári Kossuth Lajos Általános Iskolában - tájékoztattak.

Helyi hírekSzolnoki Tankerületi Központ Szolnok