2023.12.07, Csütörtök
Izgalmas gasztro és zenei élmények a Palacsintafesztiválon
Illusztráció, unslpash.com

Izgalmas gasztro és zenei élmények a Palacsintafesztiválon

info.szolnok.hu

2023.05.26. 10:00

Különleges ízekkel készülhetnek a Palacsintafesztiválra látogatók. Az étlapot vaníliakrémes-sós karamellás, almás- mákos- diós flódni vagy éppen Rákóczi túrós desszert is színesíti.

Hirdetés

Ínycsiklandozó finomságokkal lepték meg a Palacsintafesztivál szervezői a média munkatársait a szerdai sajtótájékoztatón - számolt be róla Szolnok városi honlapja.

A városházán Szalay Ferenc polgármester elmondta, hetedik éve ad otthont a Nefag játszótér a Palacsintafesztiválnak, ahol minden korosztály megtalálja a neki kedves programot.

"Rendezvények tekintetében széles a paletta Szolnokon, összesen közel háromszáz van. Ezek közül a Palacsintafesztivál is bizonyította már, hogy igény és szükség is van rá" fogalmazott a város vezetője.

Már tavaly is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hogy péntek délután a fiatalabb, tizenéves korosztályt célozták meg. "Csak néhány elemet említve például Fekete Miklóssal palacsintaevő versenyre, breaktánc bajnokságra vagy egyéb közösségi programokra készülhetnek a látogatók" - sorolta Kelemen Péter szervező.

A nagyszabású családi rendezvényt június 2 és 4 között tartják, péntekre és szombatra két-két nagykoncertet is szerveztek. Természetesen palacsintából sem lesz hiány.

Az idei év különleges ízei a vaníliakrémes-sós karamellás, az almás- mákos- diós flódni vagy éppen a Rákóczi túrós.

Részletek: www.palacsintafesztival.com

Helyi hírek Szolnokpalacsintafesztivál