2024.04.17, Szerda
Az Adorján Ildikó díj odaítélésére vár javaslatokat a szolnoki önkormányzat
Kép: info.szolnok.hu

Az Adorján Ildikó díj odaítélésére vár javaslatokat a szolnoki önkormányzat

info.szolnok.hu

2023.08.10. 13:02

A díj plakettből és az odaítélést tanúsító oklevélből, valamint pénzjutalomból áll.

Hirdetés

Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata a város szociális és gyermekjóléti intézményeiben tevékenykedők iránti tisztelete és megbecsülése jeléül „ADORJÁN ILDIKÓ DÍJ”-at alapított azon személyek, illetve közösségek részére, akik a fenti szakterületek helyi eredményeinek, értékeinek gyarapításában magas színvonalú munkát végeznek és kiemelkedő teljesítményt nyújtanak.

A díj 2023. évi odaítéléséhez az önkormányzat – az alábbiak figyelembevételével – kéri és várja a városban tevékenykedő természetes és jogi személyek, intézmények, érdekvédelmi-érdekképviseleti, társadalmi, civil és karitatív szervezetek, valamint az állampolgárok javaslatait:

1./ A díj alapításának és adományozásának rendjét szabályozó rendelet alapján a díj minden olyan személynek vagy közösségnek adományozható, aki Szolnok város szociális és gyermekjóléti ellátásáért kimagasló tevékenységet folytat, illetve folytatott.

2./ A javaslatnak tartalmaznia kell a díjra méltónak tartott személy, vagy közösség nevét, címét, valamint az elismerni kívánt tevékenység ismertetését. A javaslatokat írásban 2023. augusztus 15. napjáig kell eljuttatni Szolnok Megyei Jogú Város Polgármesteréhez.

3./ A díj évente legfeljebb két személynek, vagy közösségnek adományozható. Megosztott díj kiadására egy szakmai közösségen belül van lehetőség.

A díj plakettből és az odaítélést tanúsító oklevélből, valamint pénzjutalomból áll. A díj ünnepélyes keretek között a Szociális Munka Napja rendezvényen kerül átadásra.

Helyi hírek Szolnokdr. Adorján Ildikó-díj