2024.05.02, Csütörtök
24 órás vetélkedőn mérkőznek meg a szolnoki középiskolások
Kép: info.szolnok.hu

24 órás vetélkedőn mérkőznek meg a szolnoki középiskolások

info.szolnok.hu

2023.10.11. 11:48

Szolnok város önkormányzata a Szolnok Városi Diákok Tanácsa segítségével - immár 21. éve - idén is megrendezi a 24 órás vetélkedőt, a rendezvény helyszíne a Szolnoki Széchenyi István Gimnázium tornacsarnoka. A program – melyen kb. 300 fő középiskolás tanuló, felügyelőtanár és szülő vesz részt - október 13-14-én zajlik.

Hirdetés

A nagyszabású vetélkedő során több száz résztvevő együttes játékára nyílik lehetőség, és a show-elemekkel tűzdelt vetélkedő kiválóan alkalmas a közösségfejlesztésre, csapatépítésre is - tájékoztatott róla Szolnok városi honlapja.

A résztvevők különböző feladatokat oldanak meg, melyek az élet területének főbb szegmenseit ölelik fel: a sporttól, a logikai feladatokon, az előadásokon át a kvíz kérdésekig.

Természetesen a verseny nem kizárólag a feladatok végrehajtására koncentrálódik, legalább ilyen fontosak a hangulatteremtő betétek, a közös táncok is. A programot nagyon várják már a város fiataljai, készülnek rá, és komoly rangot jelent a győztesnek járó kupát hazavinni.

Mivel a rendezvény esetenként erősebb hanghatásokkal járhat, a lakosság megértését kérik az esetlegesen kiszűrődő hangos zenéért.

 

Helyi hírek Szolnokvetélkedőközépiskolások