2024.04.27, Szombat
Megújult a CCC üzlet a szolnoki Stop Shopban
Fotók: Twincom PR Consultancy

Megújult a CCC üzlet a szolnoki Stop Shopban

Twincom PR Consultancy

2024.03.26. 09:00

​A népszerű cipőüzlet újranyitotta kapuit Szolnokon. Modern üzlettér, nagyobb méret-, szín-, és modellválaszték várja a CCC régi és új vásárlóit március végétől a szolnoki Stop Shopban. A felújítás után az üzlet modern és minden vásárlói igényt kielégítő környezetet kapott - a teljes enteriőr a CCC legutolsó dizájnját tükrözi.

Hirdetés

Az üzlet vevőbarát szolgáltatásokkal is bővült; a webshop termékei néhány kattintással az üzletben található KIOSK elektronikus terminálon keresztül is megrendelhetők, a Click & Collect szolgáltatás segítségével pedig a vásárlók otthonuk kényelméből rendelhetnek az online boltból, melyet szállítási díj nélkül átvehetnek a Stop Shopban. 

 

 

A CCC megújult üzletében a sport, az utcai, a bőr és a közkedvelt alkalmi cipők kínálata szintén bővült

A tökéletes szettet könnyű megalkotni a megújult Felső Szandai réti üzletben, hiszen a lábbelik mellett táskák is hatalmas választékban várják Jász-Nagykun-Szolnok vármegye lakóit.

A szolnoki Stop Shop CCC üzletbe látogatók az újranyitást követően 20% kedvezménnyel vásárolhatnak táskát, bőröndöt vagy hátizsákot egy pár cipő vásárlása esetén.

Az üzlet hétfőtől szombatig 9:00 és 20:00 óra között, míg vasárnap 10:00 és 18:00 óra között várja a cipők és kiegészítők szerelmeseit.

 

 

Galéria

Helyi hírek SzolnokStop Shop