2024.10.05, Szombat
Elindult a távfűtés Szolnokon
Fotó: Szolnok város hivatalos oldala / Facebook

Elindult a távfűtés Szolnokon

Szolnok város hivatalos oldala

2024.10.02. 09:00

A fűtésszolgáltatás 2024. október 01-én (kedden) fokozatosan elindult.

Ahogyan az a bejegyzésben olvasható:

Az MVM Oroszlányi Távhőtermelő és Szolgáltató Zrt. Szolnoki Üzemegysége (5000 Szolnok, Széchenyi krt. 2.) értesíti a Tisztelt Ügyfeleket, hogy hőmérséklet előrejelzése alapján – figyelembe véve a Szolnok Megyei Jogú Város Közgyűlésének 41/2005. (X.28.) önkormányzati rendeletét – a fűtésszolgáltatást 2024. október 01-én (kedden) fokozatosan elindítja - olvasható Szolnok város hivatalos oldalán Facebookon.

"Megkérjük a Tisztelt Ügyfeleket, hogy a távfűtés zavartalan indítása érdekében valamennyi radiátorszelepet a fűtés indítása előtt és az elindításkor szíveskedjenek teljesen nyitott (5-ös) állásba csavarni és hagyják úgy."

A légbuborékok miatt a radiátorszelepeket a fűtés indítása után is 1-2 napig javasolt nyitott állapotban tartani, és csak ezt követően olyan fokozatba állítani, ami igényük szerint kellemes hőmérsékletet biztosít.

Azokon a fogyasztási helyeken, ahol a szolgáltatás indítását követően még nem igénylik a fűtést, a lakóközösség közös képviselője / az adott intézmény vezetője által aláírt nyilatkozat alapján kérhetik annak leállítását.

Helyi hírek Szolnoktávfűtés