2024.06.21, Péntek

Kétéves a Szolnok Segít program

2015.12.11. 09:22

Két éve, éppen decemberben indult el a Szolnok Segít program, s az azóta eltelt idő bebizonyította, hogy igazi sikertörténetről van szó. A siker szó mögött ezúttal nem csupán puszta számok és pénz áll, mint leggyakrabban, hanem az önzetlenség, jobbra forduló emberi sorsok, s erősödő hit az emberi jóságban. A városháza dísztermében támogatók és támogatottak találkoztak egy megható ünnepség keretében.

Dr. Bene Ildikó fővédnök asszonyt és Fejér Andor alpolgármester szavai nyitották meg a rendezvényt, ahol jelen voltak azon cégek képviselői, akik a legnagyobb értékben nyújtottak segítséget a program résztvevőinek. Mohácsi Andrea, a programot koordináló Humán Szolgáltató Központ vezetője elmondta: a két év alatt mintegy háromezer felajánlás érkezett közel harmincmillió forint értékben, az eredetileg egy évesre tervezett projekt a támogatók jóvoltából tulajdonképpen önjáróvá vált.

Az ünnepségen az Electrolux által felajánlott hűtőszekrényeket is átadták, összesen 10 rászoruló részesült a nagy értékű ajándékban. Dr Bene Ildikó és Fejér Andor egy-egy csomaggal kedveskedtek támogatónak és a rászorulóknak.

forrás: info.szolnok.hu

Galéria

Helyi hírekSzolnokSegít program