2024.06.25, Kedd

Koszorúzással kezdődtek az ünnepi programok

2016.03.13. 07:11

A Szolnoki városháza aulájában álló Kossuth-szobornál már elhelyezték a megemlékezés virágait, ezzel megkezdődtek a városi megemlékezések március 15-e alkalmából.

A Szolnoki városháza aulájában álló Kossuth-szobornál már elhelyezték a megemlékezés virágait dr. Sebestyén Ildikó jegyző és dr. Rácz Andrea aljegyző, ezzel megkezdődtek a városi megemlékezések március 15-e alkalmából.

Megemlékezés volt még Szolnokon a Széchenyi lakótelepen álló kopjafánál is, itt a Széchenyi Lakótelepért Szabadidő, Kulturális és Sport Egyesület által szervezett eseményen koszorúztak a résztvevők, köztük Rehó János, Tasnádi Zoltán, Kormosné Szombati Márta önkormányzati képviselők és civil szervezetek.

A nemzeti ünnepen, március 15-én a város több pontján, így a Technika Házánál, az Építészeti és Faipari Szakképző Iskola, illetve a városháza falán elhelyezett emléktáblánál folytatódnak a koszorúzások, majd a Kossuth téren átadják Szolnok Város Ifjúsági Díját. A lovasbemutató és a történelmi felvonulás után a Damjanich-szobornál lesz az ünnepi megemlékezés, valamint a koszorúzás, ide is várják mindazokat, akik méltó tiszteletadás mellett szeretnének emlékezni az 1848/49-es forradalom és szabadságharc eseményeire.

forrás: info.szolnok.hu

Galéria

AktuálisSzolnokkoszorúzásmárcius 15