2024.07.14, Vasárnap

Tehetségkutató versenyt tartottak hátrányos helyzetű fiataloknak

2016.06.09. 09:27

Ki mit tud? vetélkedőt szervezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság hátrányos helyzetű fiatalok számára.

Ki mit tud? vetélkedőt szervezett a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság hátrányos helyzetű fiatalok számára. A diákok ének, vers és próza, tánc, valamint hangszeres zene kategóriákban bizonyíthatták tehetségüket a vetélkedőn. A szolnoki Aba-Novák Agóra Kulturális Központ színházterme méltó helyszínt és hangulatot teremtett a 23 színvonalas produkciónak.

A megyei döntőn a zsűri kategóriánként kiválasztotta a legjobbakat, akiket tovább küld az országos versenyre. A díjazottak a zsűri tagjaitól vehették át az elismeréseket. Az eredményhirdetés különdíjak átadásával kezdődött meg, amelyeket Lakatos Tibor rendőr ezredes, az Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Főigazgatóság, Közrendvédelmi Főosztály vezetője nyújtott át a kiválasztott diákoknak.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal vezetője dr. Kállai Mária kormánymegbízott tánc kategóriában a Jászkisérről érkezett párosnak, Balogh Csaba Lajosnak és Csikós Rolandnak adta át az első díjat. A szolnoki Szigligeti Színház dramaturgja Szabó Csilla a vers és próza kategóriában a karcagi Papp Rebeka Virágnak nyújtotta át az első helyezésért járó elismerést Dr. Csilleiné Mága Erika, az Aba-Novák Kulturális Központ módszertani munkatársa ének kategóriában a jászberényi Kökény Viktornak és Kökény Zsoltnak, míg dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője hangszeres zene versenyszámban a Jászapátiról érkezett Farkas Eriknek nyújtotta át a hangjegyet ábrázoló kupát.

A Szigligeti Színház és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság jóvoltából a versenyről minden résztvevő emléklappal és apró ajándékkal távozhatott.

forrás: police.hu

Galéria

KultúraAba-Novák Agóra Kulturális Központ