2020.10.21, Szerda

MÁV-Start Zrt

Felújítja a MÁV a szolnoki vasútvonalat, jelentős változás lesz a forgalomban

2019.10.31

Aktuális

Jövő áprilistól várhatóan hat hónapig tart majd az ország legforgalmasabb Budapest-Cegléd-Szolnok elővárosi vasútvonal emelt szintű karbantartása, az utasoknak az egypályás közlekedés miatt hosszabb menetidővel, változó menetrenddel, megnövekedett forgalmi nehézségekkel kell majd számolniuk - hívta fel a figyelmet a MÁV Zrt. kommunikációs igazgatója.

A vasúti menetrendet is érinti az augusztus 20-i hosszú hétvége

2019.08.12

Aktuális

A pihenőnap-áthelyezés, illetve az augusztus 20-i ünnep miatt változik a vonatok közlekedési rendje. Augusztus 18-án és 19-én az ünnepnapra, 20-án a vasárnapra, 21-én pedig a hétfői munkanapra érvényes menetrend szerint közlekednek a vonatok. A várható nagy utasforgalom miatt érdemes néhány nappal előbb megváltani a menetjegyeket.

Egyszerűsödik az online jegyvásárlás

2018.06.21

A MÁV-START online jegyvásárlási rendszerében már elérhető a mentett bankkártyával való fizetés lehetősége is. Az OTP Mobil SimplePay nevű fizetési megoldására támaszkodó fejlesztésnek köszönhetően az elektronikus jegyváltás folyamata jelentősen egyszerűbb és gyorsabb lesz.

Rendőrök, vasutasok és vámosok egyeztettek Szolnokon

2017.12.16

Aktuális

Értékelték az elmúlt időszak közös feladatainak végrehajtását és lefektették a további együttműködés alapjait.

Újabb gyártócsarnokot épít a Stadler Szolnokon!

2017.11.01

A FLIRT-ök és Talentek mellé most már a Desiro motorvonatok futóműveinek a javítását is elnyerte a Stadler szolnoki üzeme – írta a Magyar Idők. – Ehhez pedig egy 15 ezer négyzetméteres gyártócsarnokot építenek az egykori cukorgyár területén.