2024.04.25, Csütörtök

Évtizedekkel ezelőtt indult útjára az „Önkormányzat és Rendőrség a gyermekeinkért” elnevezésű projekt is, amelynek keretében most a Szolnoki Rendőrkapitányság technikai eszközparkja gazdagodott.

Hirdetés

A Szolnoki Rendőrkapitányság és Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata hosszú évek óta szorosan együttműködik a közös célok megvalósítása érdekében. Az együttműködés eredményeként több sikeres program is megvalósult már a településen.

 

Dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője és Egedi István rendőr ezredes, a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetője ma délelőtt ünnepélyes keretek közt vette át Szolnok város polgármesterétől, Szalay Ferenctől a rendőrkapitányság épületében azokat a technikai eszközöket, amelyek segítségével hatékonyabban tudnak közreműködni a gyermekek biztonságát és védelmét elősegítő közös célok megvalósításában. 

AktuálisSzolnokSzolnoki RendőrkapitányságÖnkormányzat és Rendőrség a gyermekeinkértSzolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata