2024.03.28, Csütörtök

VR szemüveggel és okosórával jutalmazták Kecskemét és Szolnok környékének legjobb matekosait

uni-neumann.hu

2018.07.01. 08:00

A MATEGYE (Matematikában Tehetséges Gyermekekért Alapítvány) és a Neumann János Egyetem közös szervezésű három érdekes előadásán vehettek részt a Zrínyi Ilona matematika verseny Kecskemét és Szolnok környéki legeredményesebb kisdiákjai. Közülük aki mindhárom alkalmon megjelent, VR szemüveget és okosórát kapott, ezzel is buzdítva őket matematikai tehetségük további kibontakoztatására.

Hirdetés

Az első előadást  Dr. Kovács Tamás a Neumann János Egyetem oktatója tartotta „Játékfejlesztés a Unity-vel” címmel, a második egy érdekes fizikai előadás volt, melyet Dr. Nagy Péter prezentált „Ahol csődöt mond a józan ész” elnevezéssel, a harmadik pedig a „Mire jó az Arduino?” mikriprocesszoros eszköz bemutatása volt Drenyovszki Rajmund előadásában. Az érdekfeszítő témákat bemutató előadásokat a Neumann János Egyetemen, Kecskeméten szervezték, és itt kapta meg végül jutalmát a hat kitartó diák is.

Gratulálunk szép eredményeikhez és jutalmukhoz, további sikereket és élményeket kívánunk a matematika és a tanulás területén!

Helyi hírekSzolnokmatematikaBács-Kiskun megyeNeumann János EgyetemMATEGYE AlapítványZrínyi Ilona matematika verseny