2024.04.25, Csütörtök
Szent Flórián emléknapján köszönték meg a Szolnok megyei tűzoltók és katasztrófavédők elhivatott munkáját
Fotók: Kormánymegbízotti Kabinet

Szent Flórián emléknapján köszönték meg a Szolnok megyei tűzoltók és katasztrófavédők elhivatott munkáját

Kormánymegbízotti Kabinet

2022.05.06. 10:00

Ünnepi eseményen köszönték meg a Jász-Nagykun-Szolnok megyei tűzoltók és katasztrófavédők elhivatott munkáját a szolnoki Városházán. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei tűzoltó-napi ünnepségén átadták Az év tűzoltója elismerést, a Megyei Rendészeti és Közbiztonsági Díjat, illetve a megyei települések polgármesterei is kifejezték elismerésüket.

Hirdetés

Szent Flórián, a tűzoltók védőszentje az emberség, önzetlen segíteni akarás és hősies bátorság jelképe. Emléknapján, május 4-én azok előtt tisztelgünk, akik hivatásuknak választották embertársaik, a közösség szolgálatát a tűz elleni védekezésben, akik elsőként szállnak szembe tűzzel, vízzel, természeti erőkkel akár hivatásosként, akár önkéntesen - olvasható a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal honapján.

Köszönet Jász-Nagykun-Szolnok megye tűzoltóinak és a katasztrófavédelemben dolgozóknak elhivatott munkájukért! Elismeréssel adózunk annak a szolgálatnak, amelyet fizikai biztonságunk, illetve életünk, tulajdonunk, környezetünk biztonsága érdekében végeznek.

Az ünnepi eseményen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalt dr. Berkó Attila kormánymegbízott képviselte.

 

Helyi hírekJász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi IgazgatóságünnepségKatasztrófavédelemtűzoltóság