2024.03.29, Péntek
Budapesten rendezik Közép-Európa legnagobb fenntarthatósági rendezvényét
Fotó: Illyés Tibor / MTI

Budapesten rendezik Közép-Európa legnagobb fenntarthatósági rendezvényét

MTI

2021.09.03. 13:13

A eseményen több mint 180 vállalat mutatja be a fenntarthatóságot elősegítő termékeit, szolgáltatásait.

Hirdetés

Fenntarthatóság témakörben még soha nem volt ilyen nagyságrendű rendezvény Közép-Európában, mint a Planet Budapest 2021 - Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó - hangsúlyozta Joó István, a rendezvény lebonyolításáért felelős kormánybiztos pénteken Budapesten a Keleti Pályaudvaron, ahol a MÁV a Külgazdasági és Külügyminisztériummal (KKM) együttműködve bemutatta a világesemény népszerűsítésére felmatricázott TAURUS mozdonyt.

A Planet Budapest 2021 - Fenntarthatósági Expót és Világtalálkozót Áder János köztársasági elnök fővédnöksége mellett november 29. és december 5. között rendezik meg a Hungexpo területén.

A kormánybiztos ismertette, hogy a Planet Budapest 2021 esemény négy tematika köré csoportosul, tudományos világtalálkozót, nagyszabású kongresszust szerveznek, több mint 180, visegrádi országokból érkező vállalat mutatja be a fenntarthatóságot elősegítő termékeit, szolgáltatásait, a nagyközönségnek pedig bemutatják, hogy mit tehetnek a fenntarthatóságért a mindennapokban.

A jövő hősei elnevezésű program a 10-16 éves fiatal korosztálynak szól, ahová az egész Kárpát-medence területéről jelentkezhetnek osztályok, diákcsoportok a részvételre.

Országos hírekkiállításBudapestHungexpo