2024.06.25, Kedd

bölcsödefejlesztés

Megduplázódott a bölcsődei férőhelyek száma Kengyelen

2023.11.30

Helyi hírek

További nyolc férőhellyel bővült az eddigi nyolc férőhelyes bölcsőde Kengyelen - közölte a projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. közleményben az MTI-vel.

Jól halad a szolnoki Temető úti bölcsőde építése

2023.09.18

Helyi hírek

Szeptember végére elkészülnek a szakemberek a Temető úti bölcsőde újjáépítésével, utána kezdődhet az eszközbeszerzés, így az intézmény néhány hónap múlva fogadhatja a környék csemetéit - számolt be róla Szolnok városi honlapja.

Református bölcsőde épült Törökszentmiklóson

2023.06.29

Helyi hírek

Huszonnégy férőhelyes, kétcsoportos református bölcsőde épült Törökszentmiklóson - közölte a projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. kedden közleményben az MTI-vel.

Minibölcsőde létesült Tomajmonostorán

2022.10.27

Helyi hírek

Nyolc férőhelyes minibölcsőde létesült Tomajmonostorán, a községben eddig nem volt ilyen intézmény - közölte a mintegy hétszáz lakosú Jász-Nagykun-Szolnok megyei település polgármestere az MTI-vel.

Minibölcsőde épült Tiszasason

2022.10.07

Helyi hírek

Minibölcsőde épült a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszasason - közölte a mintegy 1070 lakosú település polgármestere az MTI-vel.

Bölcsőde épült Tószegen

2022.05.27

Helyi hírek

Tizennégy férőhelyes bölcsőde épült Tószegen, az intézménybe a tervek szerint júliustól járhatnak majd a gyerekek - közölte a több mint 4300 lakosú Jász-Nagykun-Szolnok megyei település polgármestere az MTI-vel.

Huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül Szajolban

2021.07.23

Helyi hírek

Az új bölcsőde az önkormányzat tulajdonában levő, Kölcsey Ferenc úti ingatlanon kap helyet.

Új épületbe költözhetnek a jászfényszarui ovisok

2017.10.11

800 millió forintból épült a kilenccsoportos, több mint 200 férőhelyes jászfényszarui óvoda.

Minibölcsőde létesült Tomajmonostorán

2023.09.20

Helyi hírek

Minibölcsőde létesült a mintegy hétszáz lakosú Tomajmonostorán - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. az MTI-vel.

Újabb bölcsődefejlesztés valósult meg Törökszentmiklóson: átadták az új városi bölcsődét

2023.07.01

Helyi hírek

Átadták az új, négycsoportos, ötvenkét gyermekről gondoskodó városi bölcsődét Törökszentmiklóson - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei település polgármesteri hivatala csütörtökön az MTI-vel.

Huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül Tiszabőn

2022.12.15

Helyi hírek

Két csoportszobás, huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn - közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét programjának helyi vezetője az MTI-vel.

Megújult a karcagi Varró utcai bölcsőde

2022.10.25

Helyi hírek

Megújult, két csoportszobával, huszonkét hellyel bővült a Varró utcai bölcsőde Karcagon a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 550 millió forint, százszázalékos, vissza nem térítendő támogatásának köszönhetően - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei város polgármestere hétfőn az MTI-vel.

Bölcsődeépítésbe fognak Karcagon

2022.06.16

Helyi hírek

Új bölcsőde épül Karcagon, a kivitelezés a tervek szerint idén kezdődik és várhatóan 2024. december 31-ig ér véget - közölte a város polgármestere az MTI-vel.

Református bölcsőde épül Törökszentmiklóson

2022.03.13

Helyi hírek

Új, kétcsoportos, huszonnégy férőhelyes református bölcsőde épül Törökszentmiklóson - közölte a projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. az MTI-vel.

Emelkedik a szakdolgozók bére, új bölcsődék épülhetnek Szolnokon

2019.11.27

Helyi hírek

Miközben Szolnokon is zajlanak a bölcsődei fejlesztések, a kormány a bölcsődei szakdolgozók bérének emeléséről döntött, és további férőhely-bővítésekről gondoskodik. Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő az Aranyi Sándor úti bölcsődében beszélt az intézmény dolgozóinak, a város bölcsődéi vezetőinek, valamint a szaktanácsadóknak a részletekről.