2023.09.30, Szombat

bölcsödefejlesztés

Újabb bölcsődefejlesztés valósult meg Törökszentmiklóson: átadták az új városi bölcsődét

2023.07.01

Helyi hírek

Átadták az új, négycsoportos, ötvenkét gyermekről gondoskodó városi bölcsődét Törökszentmiklóson - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei település polgármesteri hivatala csütörtökön az MTI-vel.

Huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül Tiszabőn

2022.12.15

Helyi hírek

Két csoportszobás, huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn - közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét programjának helyi vezetője az MTI-vel.

Megújult a karcagi Varró utcai bölcsőde

2022.10.25

Helyi hírek

Megújult, két csoportszobával, huszonkét hellyel bővült a Varró utcai bölcsőde Karcagon a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program (TOP) 550 millió forint, százszázalékos, vissza nem térítendő támogatásának köszönhetően - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok megyei város polgármestere hétfőn az MTI-vel.

Bölcsődeépítésbe fognak Karcagon

2022.06.16

Helyi hírek

Új bölcsőde épül Karcagon, a kivitelezés a tervek szerint idén kezdődik és várhatóan 2024. december 31-ig ér véget - közölte a város polgármestere az MTI-vel.

Református bölcsőde épül Törökszentmiklóson

2022.03.13

Helyi hírek

Új, kétcsoportos, huszonnégy férőhelyes református bölcsőde épül Törökszentmiklóson - közölte a projekt kommunikációját végző Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területfejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. az MTI-vel.

Emelkedik a szakdolgozók bére, új bölcsődék épülhetnek Szolnokon

2019.11.27

Helyi hírek

Miközben Szolnokon is zajlanak a bölcsődei fejlesztések, a kormány a bölcsődei szakdolgozók bérének emeléséről döntött, és további férőhely-bővítésekről gondoskodik. Szalay Ferenc polgármester és dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő az Aranyi Sándor úti bölcsődében beszélt az intézmény dolgozóinak, a város bölcsődéi vezetőinek, valamint a szaktanácsadóknak a részletekről.