2023.03.25, Szombat

abádszalók

Programdömping július első hétvégéjén a Jászságban

2017.06.29

Elképesztő mennyiségű programmal várja a vendégeket Jász-Nagykun-Szolnok megye, az Alföld szíve július első hétvégéjén. Soroljuk is a kínálatot!

Március végére-április elejére feloldhatják a korlátozást már Abádszalókon is

2017.03.09

Utoljára február végén egy abádszalóki zárt telepen tartott, vadállomány fenntartására tenyésztett fácánállományban állapítottak meg madárinfluenza fertőzést a szakemberek. Az intézkedés feloldása március végére, április elejére várható.

Mintegy tízezer fácánt kell megsemmisíteni Abádszalókon

2017.02.22

A madárinfluenza vírus okozta megbetegedés miatt, a teljes állományt meg kell semmisíteni az abádszalóki Hubertus Vadásztársaságnál, a telep felszámolása kedden megkezdődött.

Új polgármester Abádszalókon

2016.05.09

Balogh Gyula a Fidesz-KDNP jelöltje 81,6 százalékos eredménnyel győzött a vasárnap tartott időközi választáson Abádszalókon.

Polgármestert választanak vasárnap Abádszalókon

2016.05.02

Polgármestert választanak vasárnap a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Abádszalókon, a tisztségért három jelölt indul.

Abádszalókra került a díj erdészet-vadászat kategóriában

2016.02.24

Február elején gyűltek össze, 179 fő részvételével tartották meg a magyar Agrár Oszkár-díj átadót. Nagyon jó hangulatú este volt, rengeteg értékes emberrel, akik kétségtelenül az agrárvilág legjobbjai. 2015-ös év Agrárembere Erdészet-vadászat kategóriában egy abádszalóki erdész lett. Répászky Miklós egész életében erdész-vadászként dolgozott. Hivatásának tekintette és tekinti ma is az erdő élővilágának a védelmét, gondozását és a tulajdonos hasznára történő vagyon-működtetését. Fő célja az erdőt, mint életközösséget, a jelenkor legnagyobb természeti értékét a lehető legmagasabb szinten kezelni és az utókorra még értékesebb erdei életközösséget hagyni.