2019.11.22, Péntek

felsőoktatás

Az idén is képviselteti magát a Neumann János Egyetem az Educatio Szakkiállításon

2019.01.08

Aktuális

A 19. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítást idén január 10-12. között rendezik meg a Hungexpon, ahol a továbbtanuláshoz és képzéshez kapcsolódó információkat az intézmények jelenlegi hallgatói és oktatói adják át.

Te is lehetsz még egyetemista a Neumann János Egyetemen

2018.08.02

Aktuális

Tizenhét alapszakot, nyolc felsőoktatási szakképzési szakot és három mesterképzést hirdetett meg a Neumann János Egyetem a pótfelvételiben, amelyekre még be lehet kerülni szeptemberi kezdéssel. 

Megtartotta alakuló ülését a Pallasz Athéné Egyetem konzisztóriuma

2017.02.22

Aktuális

Az alakuló ülést megelőzően ünnepélyes keretek között Szabó István, az Emberi Erőforrások Minisztériuma Felsőoktatás- és Kutatásstratégiai Főosztály vezetője adta át a konzisztóriumi tagok megbízólevelét. Az öttagú stratégiai tanácsadó testület tagjai elnökként Csizmadia Norbertet választották meg. A testület az első ülésén elfogadta az ügyrendjét és munkatervét.

A szolnoki campus is mentesül a PPP-hiteltől

2016.12.21

Aktuális

Tizenkét PPP-konstrukció kiváltásáról írt alá szerződést hétfőn Palkovics László oktatásért felelős államtitkár az érintett felsőoktatási intézmények kancellárjaival. A projektek között szerepel a szolnoki campus és a kollégium is.

Felhívás Kutatói Ösztöndíjra az Új Nemzeti Kiválóság Program keretében

2016.06.02

Aktuális

Az Új Nemzeti Kiválóság Program 2016-ban meghirdetésre kerülő ösztöndíjpályázatai.