2024.07.25, Csütörtök

Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet

Új eszközök segítik a gyógyító munkát a szolnoki Hetényi Géza kórházban

2023.08.20

Helyi hírek

Összességében 888 millió forint támogatást nyert el onkológiai és kardiológiai eszközpark-fejlesztésre a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet, melyből a társ-szakosztályok is részesültek. A sajtónyilvános projektbemutatót csütörtökön tartották.

Új helye költözött a szolnoki Anyatejgyűjtő Állomás

2023.01.14

Helyi hírek

2022. december közepétől az Anyatejgyűjtő Állomás szolgáltatásai új helyen, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet C. épületében (Szolnok, Tószegi u. 21.) vehetők igénybe.

Forgalomkorlátozás lép életbe júliustól a szolnoki Hetényi Géza kórháznál

2022.06.29

Helyi hírek

Ideiglenes forgalomkorlátozást vezetnek be július 1-jétől a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetnél, ahol marási és aszfaltozási munkába kezd a Swietelsky Kft. - közölte a NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. szerdán az MTI-vel.

Háromszázmilliós fejlesztés a szolnoki Hetényi Géza kórházban

2019.06.07

Aktuális

Az egészségügyi intézmény a helyi igényekkel összhangban fejleszti több szakrendelését, ide tartozik a belgyógyászat, a sebészet, a gyermekszemészet, a szemészet, a fül-orr-gégészet, a bőr-és nemibeteg-ellátás, a szájsebészet, a fogszabályzás, a fogászati röntgen, a tüdőgyógyászat, a radiológia, a gyógytorna és az urológia.

Ezentúl a Hetényi kórház fogadja a térség belgyógyászati betegeit

2018.03.01

Tizennégy település 35 ezer lakóját érint az a változás, amelyet a szerda délutáni városházi sajtótájékoztatón jelentettek be.

Egészségügyi szűrővizsgálatot támogat a Béres Gyógyszergyár

2017.05.12

A Béres Gyógyszergyár 5 millió forint értékű Béres terméket adományozott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat, valamint a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet munkatársainak együttműködésével megvalósuló erdélyi szűrőprogram támogatására. Az adományt dr. Bischof Zsolt, a Béres Gyógyszergyár szolnoki székhelyű gyárának igazgatója adta át Lippai Norbertnek, a Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet megbízott orvosigazgatójának.

Semmelweis-napi ünnepség a megyei kórházban

2016.06.30

Semmelweis-napi ünnepséget tartottak a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben.

Dr. Benczúr Béla is a legjobb orvosok díjazottai között

2016.03.21

Influenza - Látogatási tilalom a szolnoki Hetényi Géza kórház fekvőbetegosztályain

2023.03.07

Helyi hírek

Látogatási tilalom lépett életbe kedden a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézet valamennyi, fekvőbetegeket ellátó osztályán - közölte a kórház az MTI-vel.

Fejlesztik a közösségi és a kerékpáros közlekedést Szolnokon

2022.11.11

Helyi hírek

Kerékpárút épül Szolnokon, de a közlekedésfejlesztés részeként buszforduló, parkoló, út- és járdaszakaszok is megújultak - közölte a Tisza-parti város polgármesteri hivatala közleményben az MTI-vel.

Fejlesztették az egynapos sebészetet a szolnoki Hetényi Géza kórházban

2022.04.08

Helyi hírek

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház-Rendelőintézetben 486 millió forintból fejlesztették az egynapos sebészeti ellátást - tájékoztatta az intézmény közleményben az MTI-t.

Erdélyben végeznek egészségügyi szűrést a szolnoki Hetényi kórház dolgozói

2018.09.17

Kitekintő

Az orvosokból és szakápolókból álló csapat azokhoz is elmegy, akiknek nehézséget okoz orvoshoz jutni.

Mind több kórházban van látogatási tilalom

2018.02.01

Jász-Nagykun-Szolnok megyében csütörtök reggeltől a Jászberényi Szent Erzsébet Kórházban tilos a látogatás. A szolnoki Hetényi Géza kórház-rendelőintézetben továbbra sem látogatható a szülészet-nőgyógyászat, a csecsemő- és gyermekosztály, valamint az aneszteziológiai és intenzív terápiás osztály.

A jászberényi, a karcagi és a szolnoki kórházban is teljeskörű a látogatási tilalom

2019.01.29

Aktuális

Már szinte minden kórházban korlátozzák a látogatást az országos influenzajárvány miatt; jelenleg 75 intézményben van érvényben látogatási tilalom.

Műszaki hiba miatt áramfejlesztők látják el a szolnoki Hetényi kórházat

2016.04.09

Áramfejlesztőkkel biztosítják a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Kórház-Rendelőintézet villamosenergia-ellátását, miután az intézet transzformátorházában péntek reggel meghibásodás történt.