2024.03.05, Kedd

Jászkisér

Bátorságáért tüntettek ki egy jászkiséri tűzoltót

2020.10.03

Helyi hírek

A havi rendszerességgel megtartott katasztrófavédelmi igazgatói értekezlet visszatérő momentuma, hogy az országos főigazgató elismeréseket, születésnapi ajándéktárgyakat ad át a kiemelkedő teljesítményt nyújtó, vagy kerek születésnapjukat ünneplő munkatársaknak. A járványhelyzetre való tekintettel a kollégák továbbra sem a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon, hanem szolgálati helyükön veszik át az elismerést. Nem volt ez másképpen a szeptemberi értekezlet esetében sem.

25. Jász világtalálkozó Jászkiséren

2019.06.15

Aktuális

A díszünnepségen Dobos László, a Jászok Egyesületének elnöke átadta a Jászságért díjat a jászberényi Bugyi László Guriga fotográfusnak vizuális képalkotó tevékenysége és közösségi szolgálata elismeréseként. Ezután beiktatták az új jászkapitányt, a jászkiséri Nemes Józsefet.

Új utakat nyertek a Szolnoktól északra fekvő kistelepülések

2018.10.13

A nettó 1,1 milliárd forintos közlekedésfejlesztésben rendbe tették a Tisza-menti falvakba vezető két közutat.

Új arculatot kap Jászkisér központja

2018.01.05

Alapvetően új arculatot kaphat a fejlesztést követően a kisváros központja. A beruházás részeként nem csak a zöld felületek megújítására lesz lehetőség.

Átmenetileg lajtos kocsiból látják el ivóvízzel Jászkisér lakóit

2017.04.01

A helyi ellátórendszer karbantartása során mért enyhe arzén- és mangán-határérték túllépés miatt átmenetileg lajtos kocsiból látják el ivóvízzel Jászkisér lakóit.