2024.07.14, Vasárnap

elismerés

Ötven szolnoki diák vehetett át elismerő oklevelet kiemelkedő teljesítményéért

2022.12.09

Helyi hírek

A város általános-, és középfokú oktatási intézményekben tanuló kulturális-, művészeti-, közösségi- és/vagy sport területen kiemelkedő tevékenységet végzett hátrányos helyzetű diákok számára tartották ünnepséget a Szolnoki Szakképzési Centrumban, melyen részt vett dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő, a várost képviselve pedig Fejér Andor és Györfi Mihály alpolgármesterek

Elismeréseket adtak át a szociális munka napján

2022.11.13

Helyi hírek

A szociális munka napja alkalomból díjátadó ünnepséget szervezett a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kirendeltsége. Két szakember, Varga Sándorné, az Angolkert Otthon szociális munkatársa és dr. Benéné Kiss Irén Andrea, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Gyermekvédelmi Központ igazgatóhelyettese részesült főigazgatói elismerésben.

Rangos elismeréseket adtak át Szolnok napján

2022.09.03

Helyi hírek

Szeptember elsején, Szolnok város napján adják át a település legrangosabb díjait. 2022-ben Szolnok Város Díszpolgára Balázs Péter, Dr. Herczeg Béla, Shihan Furkó Kálmán (posztumusz) lett.

Jubileum alkalmából köszöntötték a kormányhivatal főosztályvezetőjét Szolnokon

2022.05.07

Helyi hírek

Huszonöt éve dolgozik kormányzati jogviszonyban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Agrárügyi Főosztályának vezetője.

Nemzeti Kiválóság Díjban részesült a Szolnok Városi Óvodák szervezete

2021.11.28

Helyi hírek

Átadták a 2021-es Nemzeti Kiválóság Díjat a Szolnok Városi Óvodák részére.

Az önkormányzatiság harminc évét ünnepelték Szolnokon

2021.10.03

Helyi hírek

A csütörtöki, városházi eseményen a szolnoki önkormányzatiság harminc évét, és az azt formáló, meghatározó személyiségek munkáját idézték fel.

Ismét gyémánteső Szolnokon! - elismerték a város marketingtevékenységét

2019.10.28

Aktuális

Az elmúlt években megszerzett elismerések után Szolnok önkormányzata ezúttal az „Országos Városmarketing Díj 2019” pályázaton szerezte meg az önkormányzat és a város számára a „Városmarketing gyémánt 2019” védjegyet. A részletekről Öhlbaum Emese, a Városmarketing Osztály vezetője és Fejér Andor beszélt sajtótájékoztatón.

Bátrak voltak! Elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

2017.03.17

A nemzeti ünnep alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából ketten bátorságukét, ketten pedig jó teljesítményükért kaptak elismerést Budapesten.

Gajdos Tamás és Meronka Péter kapták az első Monspart Sarolta-díjakat

2022.11.17

Országos hírek

A díj a tájékozódási futás népszerűsítéséért, a sportág ismertségének növeléséért vagy fejlődésének elősegítéséért kifejtett kiemelkedő tevékenységért adományozható.

Pro Caritate-díjat és elismerő okleveleket adtak át a Szolnoki Kistérség Napján

2022.11.09

Helyi hírek

A Szolnoki Kistérség Napja alkalmából tartottak díjátadó ünnepséget a szolnoki városházán, ahol Szalay Ferenc, a megyeszékhely polgármestere, a Szolnoki Kistérség Többcélú Társulása Társulási Tanácsának elnöke köszöntötte a meghívottakat.

Az ápolókat és a mentőket köszöntötték Szolnokon

2022.05.17

Helyi hírek

Az ápolói és mentői pályán dolgozók több évtizedes munkáját köszönték meg a megyeszékhely ünnepi eseményein. Elismerő oklevélben részesült a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya is.

Elismerték a Magyar Vöröskereszt kiemelkedő munkáját az önkéntesek világnapja alkalmából

2021.12.03

Országos hírek

Idén 140 éves a Magyar Vöröskereszt és 100 éves a Magyar Ifjúsági Vöröskereszt.

Átadták a legjobb magyar építészeknek járó elismeréseket

2021.10.28

Országos hírek

A Pro Architectura díj a minőségi épített környezet létrehozásában, az építészeti értékek megóvásában, és az építészeti szemléletformálásban kifejtett tevékenységért adományozható. Mások mellett az Eiffel Műhelyház létrehozását és a Károlyi-Csekonics Palota felújítását is díjazták.

Ünnepi ülésen adták át a megye legrangosabb elismeréseit

2020.08.17

Aktuális

A megyeháza dísztermében tartották pénteken délután a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat ünnepi megemlékezését, ahol átadták a Jász-Nagykun Szolnok Megyéért Díjat, valamint a megyei önkormányzat szakmai kitüntető díjait, illetve címeit.

Szolnok is köszöntötte a 8 danos Furkó Kálmánt

2017.08.11

A közelmúltban élete újabb jelentős állomáshoz érkezett Furkó Kálmán nyugállományú ezredes.

A közfoglalkoztatásban kiemelkedően teljesítő önkormányzatokat jutalmazott a BM

2015.12.14