2024.06.16, Vasárnap

Tiszabő

Huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül Tiszabőn

2022.12.15

Helyi hírek

Két csoportszobás, huszonnyolc férőhelyes bölcsőde épül a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Tiszabőn - közölte a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Jelenlét programjának helyi vezetője az MTI-vel.

Komplex bűnmegelőzési programsorozat indul Tiszabőn

2020.02.20

Aktuális

A projekt célja, hogy különféle alternatívák megismertetésével mutasson utat a szabadidő hasznos eltöltéséhez, a zene, a tánc, a festészet közösségépítő erejét kihasználva megcélozza a fiatalok kompetenciájának fejlesztését, felelősségtudatának erősítését.

Tiszaburán és Tiszabőn is segítik a felzárkózást

2019.07.15

Helyi hírek

Tiszaburán és Tiszabőn hatályos támogatási szerződéssel rendelkeznek Biztos Kezdet Gyerekház létesítésére, amelynek célja, hogy a 3 évesnél kisebb gyermekeknek szóló programok mellett tudatos szülőket formáljon a sokszor fiatalkorú édesanyákból.

Cserkeszőlőn 37 éves szennyvíztelep újul meg

2017.11.25

Nettó 4,6 milliárd forintból fejlesztik Solt, Cserkeszőlő, Heves és Tiszabő csatornahálózatát és szennyvíztisztító telepét – derült ki az uniós közbeszerzések honlapjáról. A Nemzeti Fejlesztési Programiroda által kiírt beruházást az A-Híd Zrt., Híd Zrt., G-Híd Zrt. alkotta konzorcium kivitelezi.

Ruhaadománnyal segített a kormányhivatal a rászorulókon

2020.12.13

Aktuális

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal munkatársai a megye egyik legszegényebb településén lakóknak küldtek karácsonyi ajándékot.

Szociális naperőműpark kezdte meg a működését Tiszabőn

2020.11.09

Aktuális

Az elektromos fűtőtesteket jelképes összegért bérelhetik a családok, a házakban biztonságos elektromos csatlakozási pontokat alakítottak ki, illetve a naperőmű termelte bevételt a rászoruló családok kártyás mérőóráinak feltöltésére használják fel.

Naperőműben termelt áramból fűtik hátrányos helyzetű, gyermekes családok házait Tiszabőn

2019.11.21

Aktuális

Hátrányos helyzetű gyermekes családokat segítő mintaprogramot indít az ország legelmaradottabb települési között számon tartott Tiszabőn az E.ON Hungária Zrt. és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat, a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen előrefizetős mérőórákat telepítenek és naperőművet is létesítenek, amelynek bevételeiből lakhatási támogatást juttatnak majd a rászorulóknak.

Bővülnek a munkalehetőségek Tiszabőn és Tiszaburán

2019.04.07

Aktuális

Több új létesítmény mellett intézmény-felújítások is megvalósulnak Tiszabőn és Tiszaburán a Jelenlét program támogatásával.

Új tornaterem épül Tiszabőn

2017.01.24

A magyar kormány arra törekszik, hogy a hátrányos településeken is megvalósuljanak különböző beruházások. A tiszabői fejlesztés nem csak XXI. századi színvonalú sportolási lehetőségnek biztosít helyszínt, hanem egyúttal közösségi teret is teremt az itt élő fiatalok számára.

Üvegház projekt épülhet Tiszabőn

2016.05.25

Tiszabő kaphat lehetőséget egy üvegház projekt megvalósításához.