2024.03.01, Péntek

közigazgatás

Ösztöndíjasok a kormányhivatalban

2017.04.26

A Területi Közigazgatási Ösztöndíjprogram keretében a napokban 4 fiatal kezdte meg munkáját a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalban. A program célja a megfelelő utánpótlás biztosítása a területi közigazgatás kormánytisztviselői állományának vonatkozásában, hogy a szakmailag felkészült, a közigazgatás iránt elkötelezett, megfelelő gyakorlati tapasztalattal rendelkező fiatal szakembergárda megtalálja helyét a közigazgatás szerteágazó feladatrendszerében.

Szakmai konferencia a szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell bevezetéséről

2017.01.18

A fővárosi és megyei kormányhivatalok közreműködésével létrejövő KÖFOP projektekkel kapcsolatos feladatokat szakmai konferencia keretében tekintették át a kormányhivatalok vezetői Szolnokon. A Miniszterelnökség Területi Közigazgatásért Felelős Államtitkársága és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal közös szervezésében megvalósult program kiemelt témája „A szolgáltató kormányhivatali és közigazgatási modell bevezetése” elnevezésű projekt szakmai előzményeinek bemutatása, és jövőbeni feladatainak közös értelmezése volt.

Új illetményrendszert vezetnek be az állami tisztviselőknek

2016.05.24

Az előmenetelhez kapcsolódóan és sávosan emelkedik a jövőben az állami tisztviselők illetménye.

Kormánymegbízott a Szolnok TV-ben

2016.03.27

A Szolnok TV Fórum című műsorának vendége volt a megyei kormánymegbízott. Dr. Kállai Mária felidézte a területi közigazgatás átalakításának fontosabb mérföldköveit.

Képzés a bürokráciacsökkentésről

2016.01.25