2019.11.14, Csütörtök

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Önkéntes tűzoltókat képeztek Jászárokszálláson

2018.01.31

Helyi hírek

Hogyan kapcsolódik az önkéntes tűzoltók állománya a hivatásosok munkájához? Miként egészítik ki egymást az önkéntes és hivatásos szervezetek egy-egy konkrét esetben? Egyebek között erről is szó volt a hétévégén Jászárokszálláson.

Átvette a pályázaton nyert felszereléseket a Magyar Terepjárósok a Bajbajutottakért Alapítvány

2017.12.22

Aktuális

Kedden vette át az alapítvány azt a drónt, amit központi pályázati támogatásból kapott idén. Az alapítvány, a megyei Tisza Mentőcsoport tagjaként, az önkéntes tűzoltó egyesületek és mentőcsoportok javára kiírt pályázaton szerepelt sikerrel.

Börzére vitték a közösségi szolgálatot Karcagon

2017.11.16

Aktuális

Szakmák és képzőintézetek mutatkoztak be a hét elején Karcagon. A középiskolás érdeklődőket a kiállítóként megjelenő kirendeltség is várta izgalmas lehetőségek bemutatásával.

Bátrak voltak! Elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

2017.03.17

Aktuális

A nemzeti ünnep alkalmából a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság állományából ketten bátorságukét, ketten pedig jó teljesítményükért kaptak elismerést Budapesten.

Nem bírják a hattyúk a telet

2017.01.16

Helyi hírek

Pénteken a Zagyvába fagyott bele egy hattyú, szombaton a mezőtúri tűzoltók hoztak ki egyet a Hortobágy-Berettyóból. Előbbi békésen elsétált, az utóbbi azonban nem élte túl a jég fogságát