2024.03.01, Péntek

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés

Elfogadta a közgyűlés Szolnok költségvetését

2022.02.24

Helyi hírek

Korrekt és megbízható Szolnok idei költségvetése – hangzott el a megyeszékhely februári közgyűlésén. Jellemzi az óvatos tervezés is, főleg, ami a bevételeket illeti, mindez pedig együtt garantálja a város biztonságos működését ebben az esztendőben.

Fajsúlyos témákról döntött a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés

2019.06.18

Aktuális

Jász-Nagykun-Szolnok megye 2018. évi közbiztonsági helyzetéről szóló beszámoló mellett a KÖTIVIZIG aktuális feladatairól szóló tájékoztatót és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Integrált Területi Program elfogadását tárgyalta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés.

Ágazati tájékoztatók, megyebáli adomány, együttműködések jóváhagyása volt a Közgyűlés témája

2018.10.12

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés napirendi pontjai között szerepeltek a megye természetvédelmi, munkaerő-piaci helyzete, valamint a munkavédelmi ellenőrzések tapasztalatairól szóló tájékoztatók. A képviselők támogatták, hogy az idei Megyebálon befolyt adomány az Országos Mentőszolgálat Jász-Nagykun-Szolnok megyei állomásai fejlesztésének segítését szolgálja.

Karcagon ülésezett a Megyei Közgyűlés

2017.11.18

Az ülésen beszámoló hangzott el a Karcagi Járási Hivatal tevékenységéről, tájékoztatót fogadtak el a megye lakosságának egészségi állapotáról, valamint a képviselők támogatták a Megyei Önkormányzat csatlakozását a 2018. évi Bursa Hungarica Felsőoktatási Ösztöndíjrendszerhez.

Elfogadta a Közgyűlés a rendőr-főkapitány beszámolóját

2017.06.01

Helyi hírek

A beszámolót követően a testület tagjai választ kaptak a közbiztonságot érintő kérdéseikre, észrevételeikre.

48 milliárd forintnyi beruházás lesz a Kötivizig területén

2017.02.20

Soros ülését tartotta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés, melyen szakmai beszámolók hangzottak el a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Karcagi és Tiszafüredi Járási Hivatalának tevékenységéről, és a Közép-Tisza-vidéki Vízügyi Igazgatóság 2020-ig tervezett fejlesztéseiről. A testület elfogadta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2017. évi költségvetési rendeletét, jóváhagyta a Megyei Értéktár Bizottság 2016. évi tevékenységéről szóló beszámolót és módosította a kitüntető címek adományozási rendjéről szóló rendeletet.

Állami kitüntetetteket köszöntöttek a megyeházán

2016.10.27

Néhány éve született döntés arról, hogy a város és a megye állami és megyei díjazottjait közös ünnepségen is köszönti a kormányhivatal, a megye és a város vezetése.

Elfogadták a megyei rendőrkapitány beszámolóját

2016.04.24

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés 2016. április 22-én elfogadta dr. Urbán Zoltán rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány beszámolóját.

Jász-Nagykun-Szolnok megye önkormányzata mintegy 343 millió forintból gazdálkodhat az idén

2022.02.15

Helyi hírek

Jász-Nagykun-Szolnok megye önkormányzata mintegy 343 millió forintból gazdálkodhat az idén. A költségvetésről szóló előterjesztést a 18 tagú közgyűlés 17 jelenlévő tagja egyhangúlag támogatta hétfői ülésén.

Ülést tartott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés

2018.11.15

Kiemelt cél a TOP-os források teljes felhasználása.

Új elnök és alelnök a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés élén

2018.06.08

Aktuális

Kovács Sándor országgyűlési képviselővé választása miatt új elnököt választott a testület Piroska Miklós személyében. Fehér Petrát alelnöknek választották, egyúttal elhangzott, hogy Berec Zsolt lemondott alelnöki posztjáról június 16-ai hatállyal.

Megtartotta soros ülését a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés

2017.10.01

Esküt tett a testület új tagja, módosították a 2017. évi költségvetési rendeletet, valamint pályázatokkal kapcsolatosan is döntöttek.

Zárt ülésen tárgyalták a megyei TOP-os pályázatokat

2017.04.25

Kihelyezett ülést tartott a kunszentmártoni Polgármesteri Hivatalban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés.

Soros ülését tartotta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés

2016.11.19

Szakmai beszámolók hangzottak el többek között a megye lakosságának egészségi állapotáról, a járási hivatal tevékenységéről, a megye állami közúthálózatának állapotáról, illetve a Pallasz Athéné Egyetem Gazdálkodási Karának tevékenységéről. A testület döntött a Bursa Hungarica felsőoktatási ösztöndíj programhoz történő csatlakozásról, valamint döntés született a megyei Parlagfű-mentesítési Alapra benyújtott pályázati kérelmekről. 

Átvette megbízólevelét a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés új tagja

2020.12.29

Aktuális

Szabó Ferenc Lajosnak adta ki a Fehér Petra lemondásával megüresedett mandátumot a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Választási Bizottság.