2023.04.01, Szombat

Közgyűlés

A város közgyűlése elfogadta Szolnok helyi klímastratégiáját

2022.11.26

Helyi hírek

Szolnok város közgyűlésének novemberi ülésén a képviselők tárgyaltak a város klímastratégiájáról, döntöttek önkormányzati többlettámogatásokról, és arról is, hogy az ünnepek előtt újra lesz „Házhoz visszük a szeretetet” program, év végén és jövő év elején pedig igazgatási szünetet rendeltek el a városházán.

Változások Szolnok parkolási rendjében

2022.08.11

Helyi hírek

Több napirendi pontot is tárgyaltak a szolnoki közgyűlés tagjai hétfőn délután a városháza dísztermében. Többek között a parkolóbérletek árainak, illetve az önkormányzat által biztosított gyermekjóléti ellátások intézményi térítési díjainak változtatásáról, valamint a Szolnoki Rendőrkapitányság vezetőjének kinevezéséről is.

Szeptemberi szolnoki közgyűlés: megújulnak a temető útjai, jövőre is lesz Bursa Hungarica ösztöndíj

2021.09.30

Helyi hírek

Rendhagyó módon a megyeháza dísztermében tartották a város közgyűlésének szeptemberi ülését, melynek kezdetén Szolnok város közbiztonsági helyzetéről, a közbiztonság érdekében tett intézkedésekről és az azzal kapcsolatos feladatokról hangzott el beszámoló.

Nem tart közgyűlést Szolnok város önkormányzata

2020.03.24

Aktuális

A koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet ideje alatt nem tart közgyűlést Szolnok város önkormányzata.

Ülésezett a megyeszékhely közgyűlése

2017.03.30

Több városi tulajdonú gazdasági társaság üzleti tervéről és támogatásáról is döntöttek a képviselők, így többek között a Szolnoki Szimfonikus Zenekart működtető Kft, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ, a Reptár, a színház, a Szollak, az Ipari Park és a Sportcentrum pénzügyeit vitatta meg és fogadta el a közgyűlés.

Gyerekek vitték házhoz az önkormányzat ajándékcsomagjait a közgyűlésről

2016.12.16

A városi diáktanács és a gyermektanács tagjai hagyományosan a decemberi közgyűlésről indulnak útnak, hogy 150 rászorulónak elvigyék az önkormányzat ajándékcsomagját.

Tizenkétmillió jut szünidei gyermekétkeztetésre

2016.04.29

Szolnok város közgyűlésének április havi ülésén több mint harminc napirendi pontot tárgyaltak a képviselők.

Elfogadták a szolnoki képviselők az idei évi költségvetést

2016.02.26

Két vezető személyéről is döntöttek az októberi közgyűlésen

2022.10.29

Helyi hírek

A Megyei Jogú Városok Szövetségének felhívására Szolnok is csatlakozott azon városokhoz, amelyek egyetértenek Szita Károly elnöknek az Európai Bizottság vezetőjének, Ursula von der Leyennek írt levelében foglaltakkal. Az MJVSZ elnöke a hazánknak járó uniós források azonnali átutalását kéri.

Jász-Nagykun-Szolnok megye önkormányzata mintegy 343 millió forintból gazdálkodhat az idén

2022.02.15

Helyi hírek

Jász-Nagykun-Szolnok megye önkormányzata mintegy 343 millió forintból gazdálkodhat az idén. A költségvetésről szóló előterjesztést a 18 tagú közgyűlés 17 jelenlévő tagja egyhangúlag támogatta hétfői ülésén.

Változott a szolnoki közgyűlés összetétele

2020.05.04

Helyi hírek

A közgyűlésben több személyügyi változás is történt.

A tiszai halászlé is a magyar kultúra része

2017.04.07

A nemrég hunagrikumok sorába emelt tiszai halászlé része a magyar életérzésnek, kultúrának - jelentette ki Fazekas Sándor, földművelésügyi miniszter pénteken Tiszafüreden.

Elfogadták Szolnok idei költségvetését

2017.02.23

Elfogadta Szolnok idei költségvetését egyhangú döntéssel csütörtökön a város közgyűlése, a rendelet szerint a város 2017-ben mintegy 21,2 milliárd forintból gazdálkodik, hiánnyal nem számolnak.

Döntöttek a képviselők: ingyen wi-fi lesz Szolnok közterein

2016.10.28

Több témában született döntés a Közgyűlésen, olcsóbb parkolásról, pénzügyi támogatásokról, sportcsarnok felújításról és a Humán Szolgáltató Központ telephelyeiről tárgyaltak.

Megyei Közgyűlés áprilisi ülése

2016.04.25

Soros ülését tartotta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés.

Fontos döntések az év első szolnoki közgyűlésén

2016.01.29